טיפול בשילוב תרופות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

10/03/2013 | 06:20 | מאת: חנה

שלום, ביתי בת ה-15 עברה ברור אנדוקרינולוגי שבסיומו הוחלט על טיפול ב"יסמין"ו"ANDROCUR" בשילוב טיפול להסרת שיער. שאלתי היא:מה השיטה העדיפה,ולכמה טיפולים תזדקק? תודה

שלום חנה השיטה היעילה ביותר להסרת שער היינה הסרת שער בלייזר. מחקרים הראו שרק הסרת שער בלייזר מקצועי שמבוצע ע"י צוות רפואי מניב את התוצאות האופטימליות ביותר.הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת מידע נוסף.מס הטיפולין אינו ידוי מראש ולכן יש לקחת בחשבון טיפול ארוך טווח בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר