התלבטות לגבי הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

26/02/2013 | 18:11 | מאת: מירי

אני מעוניינת להסיר שיער ברגליים (שוקיים+ירכיים). יש לי עור בהיר מאוד ושיער כהה. הייתי בפגישות יעוץ בשני מכונים: בפרופורציה משתמשים במכשיר לייזר אחד בלבד בשם לייטשר ואילו בנטורפיל משתמשים בשני מכשירי לייזר, בלייטשר ובסופרנו. חשוב לציין כי לפני כ-5 שנים הסרתי שיער בפרופורציה בידיים. התוצאות היו מאוד מאכזבות מאחר ובקושי חל שינוי בכמות ובצמיחת השיער. עשיתי בדיקות הורמונליות והן יצאו תקינות. על ידי שני המכונים נאמר לי שאני אידיאלית לטיפול ושלמרות חוסר ההצלחה בפעם הקודמת אין סיבה שזה לא יעבוד הפעם כי הרגליים הם אזור שהתוצאות בו הם הרבה יותר טובות מהידיים וגם מכיוון שאין לי בעיה הורמונלית. על כן, בבואי להחליט באיזה מכון לעשות את הסרת השיער מהרגליים אני מאוד מתלבטת. האם יש טעם לנסות ברגליים אחרי שהתוצאות בידיים לא היו טובות? האם מכשיר הסופרנו טוב יותר מהלייטשר? האם עדיף לבחור במכון בו ישנם שני סוגי לייזר כדי שבמידה והלייטשר לא יעבוד עליי תהיה אלטרנטיבה נוספת? אני אובדת עצות. אודה ליעוץ. אשמח לשמוע גם תגובות מאנשים שחוו מצב דומה. תודה, מירי.

שלום מירי המלצתי היא לבצע את הטיפולים בנאטורפיל, תמיד עדיף שיש מס מכשירים שונה,כך שהיה אפשר לאחר "טסט" לבצע התאמה אופטימלית לסוג מכשיר ורמת אנרגיה ובכך לנצל כל טיפול וטיפול למקסימום. בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר