הסרת שיער בפנים טוב או סיכון?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

19/03/2018 | 16:36 | מאת: מיכאלה

שלום אני בת עשרים והתחלתי טיפול של 12 טיפולים בלייזר לגוף ובפנים בעיקר לעיצוב קו שיער הראש מחדש אני רוצה שקו השיער יהיה יותר לאחור. וגם הסרה טיפה סביב האוזניים לגיון הלחיים ומאחור בצוואר בעורף. אני כבר אחרי 2 טיפולים ועכשיו שומעת ורואה מכמה חברות שלאחר שעשו הסרה בפנים צמח להן שיער במקומות חדשים בפנים שלא היה קודם. אז מה מומלץ להפסיק להסיר בפנים כי זה מקום רגיש או להמשיך כבר כי מילא עברתי 2 טיפולים. תודה רבה

שלום מיכאלה הייתי ממליץ לך להפסיק עם הטיפולי פנים לנושא שהעלית הלייזר לא מבצע סידור קו שיעור בהצלחה בשאר האזורים

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר