הסרת שיער בידיים בנאטורפיל

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

19/03/2017 | 22:12 | מאת: אבינ

שלום, לפני שנה וחצי עברתי תאונה ובעקבותיה עברתי ניתוח ביד וקיימת לי פלטה ביד המקבעת את העצם שנשברה לי בזמנו (כמה סנטימטרים מעל כף היד). אני רוצה לבחון אפשרות לעשות דילול שיער בידיים בעזרת מכשיר הסופרנו, האם זה אפשרי או שקיים פתרון אחר במצב שכזה? תודה.

שלום במידה ואין כאב ואין צלקת בולטת, ניתן לבצע הסרת שער בלייזר בידיים הייתי ממליץ קודם להיכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבל חו"ד מקצועית טרם ההחלטה שהיה חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר