הסרת שיער בלייזר בפנים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

11/02/2017 | 21:36 | מאת: שושי

שלום. יש לי שיעור יתר בפנים שמאוד מפריע לי. לפני חודש מצאו לי מיקרואדנומה בהיפופיזה שמפרישה פרולקטין ואני מטופלת בדוסטינקס חצי כדור פעם בשבוע. בגלל שזה גורם לי גם לווסת לא סדיר האנדוקרינולוג רצה שאשלול שחלות פולציסטיות. פניתי לרופא נשים שביצע אולטרסאונד ולא הצליח לראות כלום כי היו לי שתי ציסטות בשחלה. הוא רשם בהמלצה שגם אם יש את התסמונת זה לא דורש טיפול בזמן זה וקודם יש צורך לטפל בפרולקטין. אתמול הלכתי לברר על הסרת שיער בלייזר בפנים. אמרתי להם שיש לי את הבעיה של הגידול בהיפופיזה והפרולקטין ושאני במהלך עוד כמה בדיקות עכשיו ושאני לא מאובחנת עם שחלות פולציסטיות (כי הרופא לא הצליח לראות טוב). הם אמרו שבגלל שהגידול שפיר אין בעיה ובגלל שאני מטפלת בהורמון אז גם אין בעיה והם הבטיחו לי הצלחה מלאה אם אני אעשה את התוכנית של הטיפולים ללא הגבלה וחתמתי. אני קוראת על זה עכשיו ואני מאוד חוששת מהעסקה. שיגדל לי שיער בפנים פי 10.. או שזה לא יעזור בכלל... האם כדאי לבטל את העסקה לעת עתה עד שיתנו תשובה סופית לשחלות הפולציסטיות? האם הפרולקטין הגבוה יכול להזיק לתהליך הסרת השיער? מי שהסבירה לי על הסרת השיער לא היתה קוסמטיקאית רפואית או רופאה והיא אף פעם לא שמעה על מיקרואדנומה ולכן אני ממש חוששת... יש מה לחשוש? תודה רבה

שלום, לדעתי כרגע עדיף לבטל את הטיפולים להסרת שער עד לברור מוחלט של הבעיה ההורמונלית ועד לאיזון וטיפול תרופתי בנושא רק לאחר קבלת כל המידע הרפואי ואישור מרופא מטפל,רק אז ניתן לשקול התחלת טיפול בלייזר להסרת שער.עד אז לדעתי לא לבצע טיפול חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר