שאלה לגבי מתכון ללחם ביתי שכתבתם פה באתר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/07/2004 | 16:23 | מאת: שחר

שלום, האם הלחם הזה מתאים גם למי שסובל מקנדידה? בתודה, שחר http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/113/xPG/138/xFT/97203/xFP/97451

05/07/2004 | 12:22 | מאת: רויטל ברמן

הכי טוב שתקנה לחם פומפרניקל משיפון מלא (ללא קמח חיטה) או פשוט לחם שיפון מלא. נסה לקלות מעט את הפרוסות לפני האכילה ותשתדל לא להפריז איתו.

05/07/2004 | 14:50 | מאת: שחר

שלום, כפי שציינת לקלות את הלחם משפון מלא לפני האכילה. אך קראתי באיזה שהוא מקום על כך, וכתבו שאם עושים זאת לא לאכול ביחד עם ירקות, כי אז הוא לא נספג היטב לגוף. מה דעתך על כך? בתודה שחר.

מנהל פורום נטורופתיה