יש בעיה עם גרנולה ביתית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/06/2004 | 11:59 | מאת: מוריה

היי, קראתי שהפנתם קישורית לגרנולה ביתית אך יש בעיה לקנדידה עם זה. המתכון לפי הכתוב: חצי קילו שבולת שועל ("קוואקר") 125 גרם סובין שבולת שועל 1 כוס פיסטוקים קצוצים 1 כוס אגוזי מקדמיה קצוצים 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים 125 גרם תפוחי עץ מיובשים קצוצים 125 גרם משמשים מיובשים קצוצים חצי כוס סירופ מייפל אמיתי 1 כפית תמצית וניל הבעיה היא שבקנדידה אסור סירופ מייפל (מכיל סוכר), וגם משמשים מיובשים אסור בקנדידה. ואיך מכינים תפוחי עץ מיובשים? אז בעצם איך מכינים גרנולה למי שיש קנדידה? מוריה.

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2004 | 15:42 | מאת: רויטל ברמן

קולים את שיבולת השועל והסובין בתנור עם אגוזים, תפוח עץ מיובש קצוץ אחד או שניים (מותר), אגוזים לפי הטעם, תיבול לפי הטעם (וניל, קינמון, ציפורן, זנגויל...) ואפשר או לא להמתיק או להמתיק בסטיוייה כשהכל מוכן כבר.

30/06/2004 | 19:26 | מאת: לילך נהרי

והגרנולה ללא סוכר - הייתי מוותרת...

30/06/2004 | 21:55 | מאת: מוריה

מנהל פורום נטורופתיה