ירקות מסויימים וטופו הם בהגבלה?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/06/2004 | 08:10 | מאת: טל

שלום רב לכן, על פי שקראתי על קנדידה , הבנתי שמבחינת ירקות יש קצת הגבלה. הכוונה: (לחצילים, עגבניות, פלפלים,כן בטופו/סויה) שהם גורמים ללחות וליחה בגוף, וכך שקנדידה יש בסיס טוב לצמיחה. כלומר אסור מוצרי מזון הגורמים ללחות וליחה בגוף, בזמן קנדידה. האם זה נכון? אתם מסכימים עם זה? ואם זה נכון, איזה עוד מוצרים אסורים בקנדידה אשר גורמים ללחות וליחה בגוף? ומבחינת חלווה ללא סוכר מותר בקנדידה לאחר יותר מחודש ימים של דיאטה אנטי-פטרייתית? אשמח לקבל את עצותייכן, טל

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2004 | 09:47 | מאת: לילך נהרי

טל שלום לטעמי אין סיבה להמנע מסויה ומוצריה וכן אין בעיה עם חצילים, פלפלים ועגבניות. הם לא גורמים לליחה מרובה בגוף. יש להגביל את צריכת הירקות העמילניים כגון תפוח אדמה. מוצרי חלב ובוטנים הם גורמי הליחה הראשיים מהם צריך להמנע. כמו כן מכל מזון שומני שהוא. לא מומלץ חלווה ללא סכר כי סביר להניח שיש בה תוספת של ממתיקים מלאכותיים שאסורים בתזונת קנדידה. יום טוב

30/06/2004 | 11:15 | מאת: טל

שלום, למה כוונה שהאוכל לא יהיה שומני בכלל? אני אוכלת טחינה ומוסיפה לסלט. כמה צריכת שומן מותר ליום כאשר יש קנדידה? בתודה, טל

מנהל פורום נטורופתיה