אומגה 3
דיון מתוך פורום נטורופתיה
הי לילך/רויטל התחלתי לצרוך תוסף מזון מסוג אומגה 3 (שמעתי שמאד מומלץ בהריון). הבעיה היא (וסליחה על התיאור) שמס' שעות לאחר נטילת התכשיר עולים לי גיהוקים בטעם של דגים (שוב סליחה...). מה אפשר לעשות בנדון? אני יודעת כמה חשובה חומצת השומן אומגה 3 אבל יחד עם זאת זה מעורר בי דחיה... אודה לתשובה מהירה. רותי
נראה לי שצריך לקחת את זה אחרי הארוחה.
נכון שלוקחים זאת לאחר הארוחה . ניתן להשיג את ה-DHA-(הרכיב החשוב) בנפרד ללא השמן דגים וללא הטעם והריח הריון קל ונעים אורן מזרחי
הי אפרת, ראשית כל שיהיה במזל והריון קל :-) לגבי אומגה-3, אני לא ממליצה לך לצרוך אותו בכמוסות של שמן דגים מאחר והם עלולים להכיל גם רעלים כגון דיוקסין וכספית. מה שכן אני ממליצה לך זה לקנות זרעי פשתן שלמים (יש בכל חנויות הטבע ובהרבה סופרים) ולטחון לך אותם במטחנת קפה או תבלינים, להקפיא את הזרעים הטחונים ולהוסיף כל יום 2 כפות למזון (רצוי מזון קר, מקסימום פושר). תטחני כל יום כמות ל 3-4 ימים. זרעי פשתן טחונים טרי הם המקור הנהדר ביותר לזרעי פשתן. בתאבון.