עוגה עם מולסה...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/06/2004 | 11:34 | מאת: שילה

שלום, קראתי בפורום על עוגה עם מולסה והמתכון לפי ציטוט: חצי כוס מולסה שני שליש כוס מים חמים חצי כוס צימוקים ללא גרעינים חצי כפית מלח חצי כפית קינמון חצי כפית ציפורן חצי כפית סודה לשתיה כוס ושלושה רבעי כוס קמח לבן יש לי שאלות לגבי המתכון: למה אין בעוגה ביצים? והאם אפשר להחליף קמח לבן בקמח שיפון מלא/ קמח מלא? מותר סודה לשתיה /אבקת אפייה/ מולסה, בקנדידה? ואם לא, מה אפשר להכניס לעוגה שתמתיק אותה ויהיה מותר בקנדידה? (אני יודעת שצימוקים אסור בקנדידה, זה נכון?) תודה, שילה

לקריאה נוספת והעמקה
16/06/2004 | 12:40 | מאת: לילך נהרי

היי שילה 1. בעוגה אין ביצים כי זהו המתכון - ללא ביצים 2. בדיאטת קנדידה אסור מולסה או כל דברי מתיקה אחרים. כמו כן מומלץ להמנע מסודה לשתיה ואבקת אפיה. 3. הכי קרוב למתוק שמותר לך בקנדידה זה פרי כגון תפוח עץ, אגס או פרות הדר. תפוח עץ בתנור עם קינמון דווקא יוצא לא רע...

17/06/2004 | 23:35 | מאת: סמדי

מדוע במתכון מופיע קמח לבן, שאינו בריא, אינו מומלץ ובודאי שלא באתר מרשים של נתורופתיה? אודה לתשובתכן.

מנהל פורום נטורופתיה