מעוניין לנסות 5 ימים של מלטונין,איך

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/06/2004 | 12:04 | מאת: עומרי

אפשר להשיג כמה כדורים כאלה לניסיון ?. אני בחיפה וראיתי שבבתי המרקחת אפשר לקנות רק 60 כדור וזה יקר לי.150 ש"ח אם לא אשתמש ולא יהיה לזה השפעה על השינה שלי. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
15/06/2004 | 14:11 | מאת: רויטל ברמן

רק דרך רופא או מעבדת שינה מוכרת למשרד הבריאות. אל תקנה מלטונין באופן אחר, גם משום שזה לא חוקי לשווק אותו בארץ וגם בגלל שאכותו לא מובטחת באופן זה, ואז החומר לא בטוח יעזור.

15/06/2004 | 15:42 | מאת: גובי

עומרי, אם אינך יכול להשיג מלטונין ממקור טוב יש לי רעיון אחר עבורך. אוהב דובדבנים? אוהב דובדבנים וורודים (החמצמצים)? אם כן אוהב, הם נמצאים כרגע בשיא העונה. אתה יכול גם לטייל לרמת הגולן ולהשתתף בקטיף עצמי. כוס אמריקאית (8 אונקיות) מלאהשל דובדבנים אלה מכילה כמות נדיבה של מלטונין. אכול אותם כ - 45-60 דקות לפני השינה בלילה וחלומות פז. אגב, גם מיץ דובדנים טבעי ישיג אותן תוצאות.

מנהל פורום נטורופתיה