בקשר לתשובתיך - מחלת שרירים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/04/2001 | 17:12 | מאת: חזי

שלום ותודה על תשוביך. בקשר לייעוץ מקצועי, האם את מתכוונת לרופא שמתמחה בתחום, או למומחה בנושא של תוספי מזון ותזונה? האם באפשרתיך להמליץ על מישהו במידה וכן אצרף כתובת דואר אלקטרונית . רק אדגיש שאני כרגע אדם בריא ומעוניין במניעת התפרצותה האפשרית של המחלה בעתיד הרחוק (הסיכוי הוא 50% שאחלה בה, והבנתי שהגן האחראי זוהה)

16/04/2001 | 22:55 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לחזי אני התכוונתי ליעוץ בתחום הנטורופתיה , למניעה היות ואתה עדיין לא חולה. אין לי מישהו ספציפי להמליץ לך עליו , לעניות דעתי כל מי שיש לו השכלה מתאימה ונסיון יכול לעזור לך. שיהיה בהצלחה

17/04/2001 | 17:44 | מאת: חזי

כלומר האם ניתן לפנות אלייך ליעוץ בנושא הזה?

מנהלי פורום נטורופתיה