דליות ברגליים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
אני בת 42 וסובלת מורדים נפוחים ומרסול נפוח הרופאים ממליצים על ניתוח כפיתרוןהאם יש דרך כלשהיא להמנע מכך? ברצוני לציין שבימי הקיץ החמים הכאבים מתעצמים?
שלום! יש לבצע קצת פעילות גופנית - ז"א אם את רוב הזמן בישיבה (בעבודה) כדאי מידי פעם לקום וללכת. מעבר לכך ישנו תכשיר בנוזל הנקרא: קלרגל למריחה היכול לסייע. ישנם צמחי מרפא וויט' , אולם ממליץ לך לפנות למטפל בכדי שיתאים לך בצורה אינדוודואלית. תוכלי למרוח קצת שמן לבנדר על המקום ו/או אמבטיה. רק בריאות!
יואל שלום שמחתי לקרוא את שכתבת וברצוני לשאול א. מהם צימחי וויט ב. מתי כדאי לי להשתמש בתכשירים שציינת לפני או אחרי פעילות גופנית? בשבוע האחרון אני משתדלת לרכב על אופניים חצי שעה ביום כדי להגביר את קצב זרימת הדם בתיקווה שזה יועיל לי
לאורלי, ניתן להעזר בצמחי מרפא, רפלקסולוגיה ואקופונקטורה, אם כל זה לא יעזור לך, לכי לניתוח, למרות שאני מאמינה שזה כן יעזור לך. כל טוב.
אורלי יש גם פורום של רפואה אלטרנטיבית. (חיזרי לרשימת הפורומים). ביי