דגים וכלורלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/07/2001 | 22:12 | מאת: דני

שלום, כשאנו אוכלים דגי ים אנו מקבלים מתכות רעילות. יש רופא שמצעתי באינטרנט שמציע ליטול 5000 מ"ג כלורלה לפני ואחרי אכילת דגים כדי לספוג את המתכות הרעילות. האם כלורלה במינונים כאלו יכולה להזיק, והם זה פטנט טוב?

לקריאה נוספת והעמקה
23/07/2001 | 12:20 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! כל מה שאנו אוכלים ועושים מכיל בצורה כזו או אחרת ר ע ל!! חומרי הדברה, מים מזוהמים, אוכל מתועש - מעובד חסר איכות, עישון, אלכוהל והרשימה ארוכה.... יש את הדרך למניעה - לא לאכול, לשתות וכו'... ישנם אמצעים לסילוק רעלים מהגוף אם ע"י צום, צמחי מרפא, הומאופטיה וכד'. ישנה רשימה ארוכה של ויט' ומינ' שמגבירים ומחלישים חומרים אחרים סותרים וכד'. יש אמת בדבריך אך המינון נראה לי קצת מוגזם!!! רק בריאות!

25/07/2001 | 23:36 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לדני, תלוי אילו דגים אתה אוכל, אם אלו דגים מבריכה הרי אין מתכות ורוב הדגים בימינו הם מבריכות גידול. חוץ מזה, אתה יכול לאכול דגים בליש ום תוספות. כל טוב.

מנהל פורום נטורופתיה