סוכר חום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/12/2003 | 17:48 | מאת: טומי

נתקלתי בגרסאות שונות של סוכר חום ושמתי לב שטעמו וצורתו של המוצר שונים מחברה לחברה. מבקש את המלצתך על חברה שלדעתך הסוכר החום שלה הוא הכי טוב מזוית ראייתך כנטרופתית. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
26/12/2003 | 18:06 | מאת: רויטל ברמן

סוכר דמררה הוא בסדר. כעיקרון סוכר חום שווה לסוכר לבן כמעט לחלוטין - או במילים אחרות, לא שווה הרבה. עדיף פרוקטוז, מולסה, דבש טהור, מייפל אמיתי (לא סירופים בטעם מייפל) או דבש תמרים ללא תוספות סוכר. עדיף יותר סטיביה - תחליף סוכר טבעי ולא מזיק.

מנהל פורום נטורופתיה