זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/12/2003 | 15:13 | מאת: מיקי

אני קונה זרעי פשתן טחונים בחנות טבע ומחזיקם במקרר. האם העובדה כי הזרעים נרכשו טחונים פוגעת בערכם? כמה כפיות זרעי פשתן רצוי לצרוך ביום. מדובר לחולה סרטן.

לקריאה נוספת והעמקה
17/12/2003 | 19:23 | מאת: לילך נהרי

מיקי שלום אכן קניית זרעי הפשתן טחונים מורידה מערכם. אני מציעה שתקנה אותם שלמים ותטחן בבית על ידי מטחנת קפה. לגבי השאלה השניה - קשה לי לענות שכן לא ברור לי מה מצב חולה הסרטן ומה צרכיו כרגע. אם תפרט יותר אולי אוכל לענות. יום טוב

17/12/2003 | 22:55 | מאת: Gubi

שלום מיקי, זרעי פשתן טחונים מראש שקונים בחנות טבע לא רק שערכם ירוד, הם אף מסרטנים, בכך שהם תורמים לגופנו זינואסטרוגנים. חשוב ביותר לקנות זרעונים אורגניים ולטחון בבית במטחנת קפה. יש לטחון כמות לא גדולה ולאחסן במקרר או בפריזר בכלי אטום היטב. אני מטפל באונקולוגיה טבעית וברוב הפרוטוקולים משתמש בין השאר בשיטת BUDWIG. לפי שיטת BUDWIG משתמשים לא רק בזרעוני פשתן הטחונים, כי אם גם בשמן הפשתן ומערבבים אותו בחלבונים עתירי גופרית. יש כמובן צורך להתאים את הכמויות והמינונים אישית לכל מטופל/ת. ניתן לפנות אלי במייל. גובי - אונקולוגיה טבעית יועץ פורום אחת מ-9

19/12/2003 | 20:01 | מאת: אושרי

מנהל פורום נטורופתיה