שקדים מוטפחים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/11/2003 | 23:13 | מאת: זעירא

לטובת ויטמין E , ויתר המרכיבים החשובים שבשקדים, אני נוהג להשרות בערב 8-7 שקדים במים שרתחו, לקלוף אותם לאחר מספר דקות, להשאירם במים, ולאכול אותם (בלויית כף שמן זית, שויטמין E נמס בסביבה שומנית) למחרת בבוקר. השקדים טופחים (לקראת נביטה). שאלתי: האם הרכב השקד משתנה לרעה כתוצאה מ"טיפול" זה??

29/11/2003 | 14:48 | מאת: רויטל ברמן

כלל לא. אגב, השקד עצמו עשיר בשומן כך שאין צורך בשמן זית לשפר את ספיגת הויטמין.\שמור את הכף הזו לסלט. רק בריאות.

מנהל פורום נטורופתיה