שומשום ופשתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/10/2003 | 14:07 | מאת: לי

שלום, רציתי לדעת מה הדרך הנכונה להשתמש בשומשום (רגיל ומלא)ובזרעי פשתן, כי שמעתי שהם לא מתעכלים בגוף במצבם הקנוי. ברצוני להשתמש בהם שלמים (לא לטחון אותם) באפיית לחמים או קישוט פשטידות וכו. תודה.

20/10/2003 | 09:40 | מאת: רויטל ברמן

הי לי, אין בעיה חהשתמש בהם שלמים - זה נהדר לעיכול ונגד עצירות וגם דקורטיבי. עם זאת, אם את רוצה להרוויח את הסידן מהשומשום ואת האומגה 3 מהפשתן יש לטחון אותם (עם מטחנת תבלינים או מטחנת קפה) ולאכלם קרוב לזמן הטחינה. בתאבון.

מנהל פורום נטורופתיה