שמן דגים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/09/2003 | 00:50 | מאת: אורית אופיר

שנה טובה! איני אוכלת דגים (עניין של העדפה אישית), האם חיוני שאצרוך שמן דגים על מנת לספק לגופי 'אומגה 3'?

לקריאה נוספת והעמקה
29/09/2003 | 10:18 | מאת: שי איל נטורופט ומדריך חדר כושר

היום יודעים שחומצות שומן מסוג אומגה שלוש נצרכות בגוף למספר מטרות שהן: מניעת דלקות בגוף (אומגה שדלוש הוא חומר אנטי דלקתי ) בניית הממברנות של התאים במערכת העצבים דבר עוזר לתפקוד תקין של מערכת העצבים מניעת סרטנים . מניעת אוסטיאופורוזיס . המזונות שאת יכולה למצוא את החומצות שומן אומגה שלוש הם : דגי ים צפוני (סלמון , בקלה , טונה ,הרינג.) זרעי פישתן . או אפשר להיעזר בכמוסות אשר מכילות את האומגה 3 או DHA ו EPA שמהם נוצר האומגה 3 . בהמלצת נטורופט בלבד.

30/09/2003 | 10:37 | מאת: רויטל ברמן

הי אורית, כל הכבוד על המודעות העצמית הגבוהה. את יכולה לקחת זרעי פשתן, לטחון ולשים במזונך, וזה ייתן את אותו האפקט (אם לא יותר טוב). חשוב שהטחינה תעשה מיד לפני האכילה (או כמה שעות לפני, בתנאי שהפשתן הטחון נשמר הרמטית בפריזר) ושלא תחממי אותו עם האוכל אלא תשימי על המזון המוכן. כל טוב.

מנהל פורום נטורופתיה