שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/07/2003 | 12:29 | מאת: הדס

האם יש לכן רעיון לגבי דגן מלא כלשהו שניתן להכין ממנו דיסה כתחליף לדיסת קוואקר (שיבולת שועל) או שמא שיבולת שועל נחשבת גם היא דגן מלא????

לקריאה נוספת והעמקה
09/07/2003 | 14:33 | מאת: רויטל ברמן

שלום הדס, קוואקר או שיבולת שועל הוא בהחלט דגן מלא ואף דגן בריא ומזין מאוד !! מאוד מומלץ לאכל דייסת קוואר, ורצוי את הקוואקר המלא (נראה כמו גרנולה, שגם היא מורכבת משיבולת שועל אבל קלוייה) ולא האינסטנט. אופציות אחרות הם דוחן וסולת-מלאה. בתאבון.

מנהל פורום נטורופתיה