מולסה ושקדיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/06/2003 | 20:20 | מאת: אריאל

בתי בת 6.5 חודשים. הבנתי שניתן להוסיף למזונה מולסה ושקדיה. מהי המולסה? מהי השקדיה? האם אכן מומלץ, ואם כן למה? מה מוסיפים למה (לירקות? לפירות?) תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
01/06/2003 | 20:55 | מאת: גם אמא לתינוקת

מולסה עשויה מסוכר קנים (לא מומלץ להרגיל אותה למתוק) שקדיה עשויה משקדים כמובן,, ללא הקליפה- ערך תזונתי גבוה אני מוסיפה לה לפירות כ- 2 כפיות ביום וגם כפית טחינה גולמית משומשום מלא בכל יום- סידן+ברזל! תהנו.

02/06/2003 | 08:35 | מאת: לילך נהרי

אריאל שלום קודם כול הנה קישור לגבי מזון לתינוקות http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=22725&t=22704 לגבי המולסה והטחינה - המולסה היא מקור נהדר להרבה ויטמינים ומינרלים כגון ויטמיני B וברזל, והשימוש בה הוא כשאנחנו רוצים להמתיק משהו. שקדיה הינה מקור נהדר לשומן טוב, היא מכילה הרבה ברזל וסידן וחומצות שומן חיוניות. חשוב לדעת כי בשנת החיים הראשונה של התינוק, אב המזון החשוב ביותר הוא השומן, ולכן חשוב ששומן יהיה מרכיב מרכזי בתזונה, אך כמובן חשוב שזה יהיה שומן בריא: טחינה, אבוקדו,דגי ים צפוני, שקדיה. יום טוב

02/06/2003 | 10:31 | מאת: ליאת

הי רציתי להוסיף כי בתי בת 7.5 חד' ומקבלת כפית טחינה וכפית שקדיה בפירות ו/או בדייסה. נסי לא לתת מולסה, בכדי לא להרגיל אותה למתוק! תהנו. ליאת

מנהל פורום נטורופתיה