צמח הג'ימנמה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/05/2003 | 16:59 | מאת: גיל

אפשר לקבל פרטים על צמח הג'ימנמה ואפקט הטיפול בחולי סכרת סוג 2. בעזרת הצמח הנ"ל ?

20/05/2003 | 22:18 | מאת: לילך נהרי

גיל שלום עשה חיפוש בפורום, שאלה זו נשאלה לפני מספר ימים. יום טוב!

20/05/2003 | 23:40 | מאת: חלי

לילך שלום קראתי את כל אשר כתבת על צמח הגימנמנה לגבי חולי סוכרת כאן בפורום זה ובפורום הסוכרת אבל נשארו לי בכל זאת אי הבנות מסוימות . לצורך הענין אני סוכרתית מסוג 1 ללא תפקוד לבלב בכלל כלומר אין יצור של אינסולין , איך יכול לעזור לי הצמח הנ"ל? הרי הסברת שהוא עוזר בייצור האינסולין והגברתו של הקיים אבל מה קורה כשאין יצור בכלל של אינסולין בגוף , גם אז הוא יכול לעזור? דרך אגב , שאלה זו גם נידונה בפורום הסוכרת ולאף אחד לא היתה תשובה חד משמעית כך שברגע שאקבל תשובה ממך ארשום זאת בפורום הסוכרת. בתודה חלי

מנהלי פורום נטורופתיה