עוד על שמן אורגנו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/06/2001 | 11:30 | מאת: אודי

שלום ד"ר לריה, אילו לא הייתה בעיה של השגת שמן אורגנו טהור (אחרי ההסבר שלך הבנתי שבארץ כן יש בעיה כזו), האם עצם הבליעה של 2-4 טיפות במיהול של מזון יכול להזיק לרקמות הפה?

12/06/2001 | 19:56 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום אודי שמן אורגנו קיים ומצוי אך איני רואה צורך של ממש למימוש טיפולי. לשם מה. בברכה רמי מור

13/06/2001 | 00:27 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאודי, אני ממש לא בעד נטילה של שמנים ב כ ל ל גם לא במינונים מינימלים שבמינימלים. כל טוב.

19/06/2010 | 12:53 | מאת: זוהרה

ברגע שמוהלים אותו פוגעים באיכותו, והשימוש בו הוא פי 5 מהשמן P100 שימוש רק ע"י הנחת הטיפול על מעט שמן.

מנהלי פורום נטורופתיה