ויטמין K למריחה -היכן ניתן להשיג??

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/04/2003 | 21:37 | מאת: סמדר

שלום, קראתי בהמון אתרים באנטרנט בחו"ל על ויטמין K במריחה שעוזר מאד לכוויות או להעלמת נימים-ורידים קטנים או ורידים שבורים אפילו בפנים. יש אתרים המוכרים כל מיני מוצרים כאלה אבל לא בארץ. חיפשתי בבתי מרקחת או בחנויות טבע כאן בארץ אבל לא מצאתי מוצר כזה. האם ידוע לכם היכן אפשר להשיג ויטמין K למריחה או קרם מיוחד המכיל ויטמין K.? אודה לכם מאד מאד . (אגב יש כמוסות ויטמין K לבליעה אבל לא זה מה שאני מחפשת). בברכה , סמדר

24/04/2003 | 23:18 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי א. ניתן לפקוע את הכמוסות ולמרוח - רצוי במהילה עם חומר אחר (קרם או שמן בסיס). ב. ידוע לי על חומרים אחרים יעילם למטרת העלמת כוויות וצלקות, לא פחות טובים מ- K חלקם טבעיים וחלקם קוונציונליים. רק בריאות!

25/04/2003 | 11:27 | מאת: סמדר

שלום, המון תודה על תשובתך. אני אישית מעוניינת בזה למטרת אדמומיות ונימי דם בפנים כתוצאה מרוזציאה. למיטב ידיעתי, אין כיום שום תרופה לא קונבנצוינלית ולא טבעית היכולה להעלים נימים (נימי עכביש קטנים מאד). רק אולי טיפולי לייזר. בכל מקרה אני בספק שלויטמין K סגולות כאלה במריחה אבל שמעתי על מספר מקרים שזה כן עזר, אז אולי שווה לנסות. אם אני צריכה לפתוח את הכמוסות ולמרוח עם חומר אחר, איך אפשר לדעת באיזה יחס?? שוב תודה על עזרתך, בברכה סמדר

מנהלי פורום נטורופתיה