מחפש בשר ללא אנטיביוטיטה והורמונים -מישהו יודע?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/03/2003 | 14:33 | מאת: גלעד

האם מישהו יודע מהיכן ניתן לרכוש בשר (בקר, כבש, הודו) באיכות אורגנית (חוץ מעוף שניתן לרכישה בחנויות טבע).

25/03/2003 | 14:44 | מאת: רויטל ברמן

הי גלעד, למיטב ידיעתי, כיום אתה יכול להבטיח סחורה של בשר באמת אורגני ואיכותי אך ורק בחנויות הטבע - שם יש גם בשר אדום ולא רק עוף (חנויות כגון ניצת-הדובדבן, שדות, ביו-סנטר ועוד). בשאר המקומות אין פיקוח על האורגניות וגם לא על אכות הבשר (זיהום, תחזוקה לא נאותה, אישור וטרינרי וכו') - כך שלא הייתי ממליצה על כך.

25/03/2003 | 17:32 | מאת: גלעד

תודה על התשובה. הבעיה היא שאני לא רואה בשר אדום כלל - לתקופה מסוימת ראיתי שהיה בשר בקר אורגני, אך רק טחון (מה שלא כל-כך מומלץ לקנות), אך אפילו את זה איני רואה יותר. אולי ידוע לך מה האיכות של הבשר המיובא מדרום אמריקה, ששם, בגלל שיש המון בעלי חיים ושטחים נרחבים של מרעה, אמורים להשתמש במינימום של תוספים מזיקים?

מנהלי פורום נטורופתיה