טיפול אזניים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/03/2003 | 21:50 | מאת: מריאלה

שלום רב, אשמח לשמוע פרטים על טיפול של נר באוזן לטיפול בדלקות אזניים ונוזלים באזניים אצל ילדים. האם זה יעיל? היכן רוכשים את זה?

23/03/2003 | 08:33 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב אין צורך לטעמי בנירות לשם טיפול בדלקת אוזניים. אדגיש בפנייך כי זו עמדתי. ניתן לחסל דלקת אוזניים בתוך זמן קצר בתכשיר צמחי אשר אמון על כך. עשיתי זאת מספיק בקרב ילדים ומבוגרים כאחד. אסייע לך אם תחפצי בפנייה אל האי מייל. בברכה רמי מור

24/03/2003 | 12:21 | מאת: לילך נהרי

מריאלה שלום שימוש בנרות הופי לאוזן גורם להתחממות עור התוף באוזן ובכך מוריד את הלחץ התוך אוזני שבאוזן התיכונה, ולכן יש הקלה. לדעתי זה כמו לשים שמן חם באוזן, שמאוד עוזר להפחתת הכאבים. אין לי נסיון עם נרות אלו, כך שלא אוכל להמליץ. עוד פרטים תוכלי לקרוא ב http://www.otosan.co.il בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה