עשב חיטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/03/2003 | 20:08 | מאת: נעמי

אשמח עם תוכלו לעזור לי בפרוט יתרונותיו של עשב החיטה, אופן שימוש ומינון. כמו כן אם יש למישהו מושג איפה ניתן לרכוש מסחטה באזור חיפה.

14/03/2003 | 09:56 | מאת: לילך נהרי

נעמי שלום אני מציעה לך לרכוש את הספר "התחדשות" של ד"ר פנינה בר סלע, יותר מפורט מזה לא נמצא. שם גם מצוין איך לגדל ולהשתמש בעשב החיטה. לגבי מסחטה - בניצת הדובדבן הם מוכרים, אך זה די יקר. אני מציעה לך לקנות בחנות יד שניה, או אפילו לעשות טיול לשוק הפשפשים, מטחנת בשר ישנה ועם זה לטחון. הרבה יותר זול. יום נעים ושבת שלום!

16/03/2003 | 23:59 | מאת: שון

????.....

מנהלי פורום נטורופתיה