תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/03/2003 | 20:52 | מאת: מאיר

שלום לך הייתי מעוניין לדעת לגבי תוסף התזונה מגה גלופלקס מה הוא מכיל האם הוא טבעי ומה יתרונותיו/חסרונותיו ביחס למוצרים דומים אחרים בתודה מאיר

12/03/2003 | 18:20 | מאת: לילך נהרי

מאיר שלום מגה גלופלקס מכיל גלוקוזאמין סולפט, כונדרואיטין ו msm, מתיל סולפוניל מתאן, כולם מרכיבים טבעיים. הוא מכיל מינונים טובים של כול חומר. לרוב החברות יש מוצרים אלו, לא תמיד כפורמולה כי אם במרכיבים בדידים. יש פורמולה נוספת ידועה הנקראת "קרטילגו" המכילה גם מרכיבים אנטי דלקתיים, כך במידה ויש דלקת מוצר זה אולי עדיף. ההשפעה של המוצרים מהחברות השונות אישי. יש שמוצר מחברה אחת משפיע על משהו ומוצר של חברה אחרת לא עוזר. הצעתי לך - נסה את המגה גלופלקס, אם לא יעזור עבור לחברה אחרת.

מנהלי פורום נטורופתיה