סייטן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/03/2003 | 16:28 | מאת: אבי ג

שלום רב המליצו לי לאכול מוצר ששמו "סייטן" כתחליף חלבון להבנתי זה מוצר של חיטה אולם לא הצלחתי למצוא דבר עליו כולל את האיות באנגלית. אנא חוות דעתכן אבי ג

11/03/2003 | 17:14 | מאת: רויטל ברמן

שלום אבי, אני אישית מעולם לא שמעתי על מוצר זה. בהצלחה, ואם אתה מוצא אותו לבסוף, נשמח לשמוע על מה מדובר. יום נעים.

12/03/2003 | 15:51 | מאת: צביקה קורן

אבי שלום, הסייטן הוא מזון חלבוני המופק מחיטה מותססת. הוא טעים אבל די מלוח, כך שלא מתאים לכל אחד. נקרא באנגלית: sietan פרטים נוספים באתר: www.sietan.com בתיאבון צביקה

מנהלי פורום נטורופתיה