תמרוקים טבעיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/03/2003 | 22:58 | מאת: שלי

שלום, אני סובלת מאלרגיה קשה לחומרים כימיים המצויים בשמפו. לאחרונה רכשתי שמפו של חב' "האסכולה הטבעונית", אשמח לקבל דעות והמלצות לגבי זה (מדובר בנסיון מס' מיליון). תודה

10/03/2003 | 10:21 | מאת: לילך נהרי

שלי שלום אני לא מכירה את החברה שציינת, אך אני יכולה להמליץ על חברה הנקראת "בראשית" שמיצרת שמפו רוזמרין או קמומיל מחומרים טבעיים בלבד. אפשר להשיגה ב"ניצת הדובדבן". שמפו טבעי אחר מייצר שלוס, הנמצא בתחנה המרכזית החדשה של תל אביב. יום טוב!

10/03/2003 | 13:59 | מאת: שלי

תודה רבה על התשובה. לגבי חב' "בראשית" ניסיתי את כל מוצריה שזה אומר: רוזמרין, קמומיל והחדש סרפד. נוצרו אצלי תגובות אלרגיות קשות מה שמעיד באופן חד משמעי על המצאות כימקלים - בכ"ז. בברור שעשיתי התברר שבכל זאת זה לא נקי לגמרי מכימיקלים. תודה

מנהלי פורום נטורופתיה