מוצר אלטרנטיבי לאנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/03/2003 | 16:45 | מאת: לילך

מזה שנים שאני סובלת מדלקות במערכת השתן לאחר קיום יחסי מין. רופא נשים נתן לי תרופה שנקראת Macrodantin שאותה אני צריכה לקחת כל פעם לאחר קיום יחסי מין. תרופה זו, לפי מה שהבנתי מהרופא, היא מעין אנטיביוטיקה. ברצוני לדעת אם יש איזשהו תחליף שלא מכיל אנטיביוטיקה ויכול לעזור. תודה, לילך.

09/03/2003 | 17:56 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי לילך תראי, אין תרופות פלא - הכוונה: אחרי יחסי מין לקחת משהו טבעי ובכך לחסל את הבעיה. העיקרון של הרפואה המשלימה, לדעתי, הבסיסי, הינו רפואה מונעת! ועל כן יש צורך במשהו די קבוע כגון: כמוסות של חמוציות, וכמובן גם אצידופילוס - החידק הידידותי. אין ספק כי ישנם אמצעים אחרים וכמובן גם היגיינה אישית גבוה, ואורח חיים, כנראה, שונה. רק לאחר ראיון עומק מקיף ניתן להתיחס למצבך בצורה יותר רצינית ואינדוודואלית! רק בריאות!

10/03/2003 | 10:35 | מאת: לילך נהרי

לילך שלום אני מסכימה עם יואל שבמצבך כדאי שתלכי לטיפול נטורופתי מקצועי. דעי שיש לנטורופתיה מה להציע בשבילך! בנתיים כמה הצעות: 1. אחרי קיום יחסי מין לכי לשירותים להטיל שתן 2. קחי כול יום כמוסות אצידופילוס, אחת ביום 3. שתי מיץ חמוציות לא ממותק (!) שאפשר למצוא בחנויות טבע או קחי כמוסות חמוציות (המשקה עדיף) 4. שתי הרבה מים 5. המעיטי באכילת סוכר או מורים המכילים סוכרים פשוטים בהצלחה!

19/03/2003 | 12:03 | מאת: שי

את יכולה לנסות להשתמש במי כסף שיש להם תכונות אנטי מיקורביליות

מנהלי פורום נטורופתיה