תוסף מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/03/2003 | 15:00 | מאת: ניסים

שלום רב ללילך נהרי אני נוטל טבליות מזון ל-ארגינין ל-אורניתין שאלתי האם זה עלול לגרום לי לנזק כלשהו האם יש הגבלה בצריכתם בתודה מראש על תשובתך ניסים

10/03/2003 | 10:44 | מאת: לילך נהרי

ניסים שלום לא מומלץ לקחת יותר מ 6 גרם ליום. לגבי תופעות לוואי: המוצר ל-ארגינין לא מומלץ לאנשים עם מחלות כליה. ואנשים הנושאים את וירוס ההרפס. חשוב לדעת שלקיחת חומצות אמינו, המרכיבות חלבון, עלול לגרום לאוסטאופרוזיס, ולכן לא מומלץ לקחת לאורך זמן בכמות גבוהה.. כדאי לעשות הפסקה אחרי 3-4 חודשים של נטילה לכמה שבועות. שני המוצרים שאתה צורך הם חומצות אמינו. סה"כ יש 22 חומצות אמינו הידועות כיום, לקיחה בכמות גבוהה של חומצת אמינו מסוימת יכולה לבוא על חשבון חומצות אמינו אחרות ולכן לגרום לחסר. יום טוב!

מנהלי פורום נטורופתיה