טיפול נטרופתי ותוספי תזונה לבעיות גב

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/03/2003 | 00:13 | מאת: שאדיה

רויטל שלום, על איזה טיפולים את ממליצה לפי הגישה הנטרופתית לטיפול בבעיות גב? ואיזה תוספי תזונה יטפלו או יקלו על הכאבים? תודה.

05/03/2003 | 12:21 | מאת: רויטל ברמן

שלום שאדיה, "בעית גב" זו הגדרה רחבה, רחבה מאוד. יש עשרות בעיות גב שכיחות, מתפיסות שרירים, לבעיות יציבה, פריצות דיסקוס, ניוון מפרקי עמוד השידרה, כאבים המוקרנים מאזורים אחרים (כפות רגליים, ברכיים ואיברים פנימיים) וכו'. לכל בעיה ולכל אדן יש את הפתרון שלו. אם את רוצה לתת פרוט על הבעיה אשמח לתת לך כמה טיפים, אם אוכל. אני ממליצה ביקור אצל כירופרקט או אוסטאופט אם הבעיה מיכנית. תרגישי טוב (או שתמסרי זאת לאדם בשמו כתבת).

מנהלי פורום נטורופתיה