שקדים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/03/2003 | 18:48 | מאת: רוזי

שלום האם 10 שקדים ביום הם יש בהם כמות סידן טובה לאישה הסובלת מאוסטרופורוזיס? והאם בקליפת השקד ישנם חומרים שאינם בריאים?

05/03/2003 | 12:06 | מאת: רויטל ברמן

הי רוזי, 10 שקדים ביום לא יספיקו כמקור יחיד לסידן אם את סובלת מאוסטאופורוזיס, אבל הם תוספת מצויינת. לגבי הקליפות - אין בהן כל נזק, כמובן כל עוד אינן מטוגנות/מומלחות. אני מציעה שתעייני בתשובתי (המקיפה יותר) בנושא: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=50661&t=50510 כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה