איך מכינים כוסמת?--(טעימה)

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/03/2003 | 07:42 | מאת: שון

לאחר שקראתי על כל מעלותיה של הכוסמת,הבנתי שאני חייבת לכלול אותה בתזונה המועדפת.

04/03/2003 | 10:06 | מאת: לילך נהרי

שון שלום כוסמת מבשלים כמו אורז - על כוס כוסמת שתי כוסות מים - מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים מתאדים. אין לי מושג איך מבשלים כוסמת טעים כי זה אחד המאכלים שבשום פנים ואופן אני לא יכולה לאכול וגם לא להריח. אני מציעה לך לקנות את ספר הבישול המופלא של זהורית שייחי, "לבריאות", שם תמצא מתכונים רבים לכוסמת ולעוד דברים נהדרים. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה