על התוסף GABA

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/03/2003 | 18:35 | מאת: ליאור

האם מישהו יוכל להפנות אותי למחקרים על לקיחת התוסף? האם התוסף באמת יעיל נגד חרדות ? האם הוא נחשב ממכר?

03/03/2003 | 23:56 | מאת: רויטל ברמן

שלום ליאור, ה - GABA (חומצת גמא-אמינו-בוטירית) היא חומצת אמינו בעלת אפקט מרגיע (ע"י התחברות לרצפטורים במוח). במחקרים עד כה לא נצפו תופעות לוואי ותלות כתוצאה מנטילת התוסף. אם היא יעילה נגד חרדות - זה אינדיבידואלי. ישנם עוד כלים להתמודד עם חרדות. חלקם התנהגותיים. ישנם צמחי מרפא שיכולים לעזור. אני מציעה שתיגש לנטורופת אשר יתאים לך טיפול אינדיבידואלי ואשר איתו תוכל לשוחח על נושא החרדות ועל דרכים למוסס את החרדה. בהצלחה.

04/03/2003 | 14:39 | מאת: ליאור

אהה זה עוזר רק במידה ויש חסר בחומר ? אני ממש רוצה לשמוע עוד מידע על התוסף הזה כיוון שמוכר בחנות טבע +TWINLAB מפרסמים עליו דברים טובים ואני רוצה לדעת עד כמה המדע מגבה אותם. אז אני ממש יודה אם מישהו יוכל למצוא לי אתר או חלק מאתר אשר מדבר על לקיחת התוסף או משהו בנושא.

מנהלי פורום נטורופתיה