m.s.m תוסף מזון לדלקות פרקים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/03/2003 | 19:54 | מאת: חגית

אפשר לקבל מידע על הנ"ל? קראתי רבות על כך

01/03/2003 | 20:22 | מאת: אורחת

לדעתי, תשובתך בגוף ההודעה. אם קראת הרבה מה יש לך להוסיף.... ממליצה לך לקרוא את הספר MSM המופלא בצבע ירוק הוצ' מטר (חישדומני). בהצלחה!

02/03/2003 | 12:09 | מאת: חגית

ועוד חומר רב באינטרנט. הספר האמת הוא מתורגם אבל בסוף יש הפניה למוצרים של חברה מסויימת.... למרות שראיי אותו משווק ע"י יצרנים רבים ובאין סוף צורות- אבקה, נוזל, משחות למריחה על העור, כמוסות ועוד, אבל איני מוצאת דבר בעברית פה משלנו... ובתי הטבע מלאים בתוסף הזה עם המלצות רבות וחמות. חשוב לי במיוחד להבין שהוא לא רעיל ולא מזיק.

מנהלי פורום נטורופתיה