יובש ואדמומיות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/03/2003 | 10:17 | מאת: מיני מאוס

שבוע טוב, מזה מספר חודשים שיש לי אדמומיות ויובש מסביב לעיניים בלבד. זו בערך התקופה שהתחלתי לאכול יותר לחם. האם ייתכן שיש קשר בין השניים? האם התופעה מוכרת לכן? תודה רבה.

01/03/2003 | 19:33 | מאת: לילך נהרי

מיני שלום יכול להיות קשר בין השניים, ויכול להיות שלא. אני צריכה לדעת הרבה יותר פרטים על המקרה. הקשר בין מה שתארת ללחם הינו שהחלבון בחיטה, ממנה הלחם עשוי, יכול להוות מרכיב אלרגני אצל אנשים מסוימים, כשהביטוי יהיה עורי, אך כדי להסיק שזה המקרה, צריך לתשאל אותך לעומק. יום טוב!

מנהלי פורום נטורופתיה