ירחונים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/02/2003 | 15:13 | מאת: נטלי

שלום רב, ברצוני לברר על כתבי עת ומגזינים המתפרסמים בתחומי הרפואה המשלימה אשמח לקבל המלצות תודה

26/02/2003 | 16:28 | מאת: לילך נהרי

נטלי שלום ישנם ירחונים שהם לקהל הרחב כגון מנטה וחיים אחרים, שאני לא חסידה גדולה שלהם, לרוב הם שטחיים, כיאה לירחון לקהל הרחב. אני מכירה ירחון טוב ומקצועי אך הוא מתאים יותר לאנשי מקצוע ודי ישעמם לטעמי מי שאינו בתחום. זה אינו ירחון בעצם כי אם בטאון הנקרא "תזונה פלוס" של ד"ר מרדכי הוכברג. יום טוב!

26/02/2003 | 17:46 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי ישנה רשימה ארוכה של ירחונים או מגזינים שונים כגון: חיים אחרים ומנטה, כפי שצויין ובאותה קטגוריה גם: ניו - לייץ (מעריב). כמובן שי את תזונה פלוס - עיתון מקצועי מאוד ובעל ערך מוסף!! יש לחלק מהאגודות גם עיתונים שיוצאים מידיי פעם כמו לאגודה הישראלית לנטורופתיה ושמו: קול הנטורופתיה (עלות של 100 ש"ח לשנה), סולגאר מוציאים מידי פעם לחברי המועדון וגם למטפלים משהו אחר ברמה מקצועית, וכמובן שיש עוד חברת אחרות, מעבר לכך אני יותר ממליץ על קריאה מרשת האינטרנט, היות והיא לרוב יותר מעודכנת, וגם יותר זמין! וכאן לא חסרים אתרים..... רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה