התקררות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/02/2003 | 10:34 | מאת: אורית

התינוקת שלי בת 7 חודשים והיא מקוררת. אני רוצה לעודד אותה לשתות ולתת לה תה חמים שיהיה לה נעים לשתות. איזה תה ממולץ? תודה אורית

24/02/2003 | 21:15 | מאת: מאי (תזונאית ונטורופתית)

יכול להיות תה קמומיל, וחליטת טיליה ("תירזה"), כל אחד בנפרד או כתערובת, שניהם מרגיעים, מסייעים לטיפול בהתקררות וכאבי בטן. המלצה נוספת את יכולה להוסיף לה פרוביוטיקה באבקה, 1/2 כפית לארוחה. חיידקי המעיים ובעיקר - לאקטובצילוס אסידופילוס משפעלים את מערכת החיסון ומסייעים לפעילות תאים חיסוניים כגון מאקרופאג'ים ולימפוציטים להתגבר על זיהומים ווירוסים. בברכת בריאות שלמה, מאי.

מנהלי פורום נטורופתיה