שאלה לדר הס ולכל הרופאים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/02/2003 | 06:34 | מאת: אביעד

שלום יש לי פצעים קטנים יבשים לא מוגלתיים על כל הגוף. החל מהידיים לרגליים ואפילו באשכים אני בן 15.5 ואני זוכר את הפצעים האלה מגיל צעיר הפצעים האלו כמו שיש אחרי גילוח אצל בנות. ואני לא מגלח. מה הפצעים האלו ? וכיצד אפשר לטפל בזה תודה רבה לכל הרופאים אביעד

25/02/2003 | 00:46 | מאת: רויטל ברמן

שלום אביעד, הגעת לפורום נטורופתיה, לא לד"ר הס, אך אנסה לענות לך את תשובתי הבלתי רפואית (אני הלא נטורופתית). ע"מ לעשות זאת עליך למסור יותר פרטים: ממתי יצאו הפצעים ? בעקבות מה ? היכן בדיוק הם מופיעים ? האם זה מגרד ? מה רופא עור אמר ? יש אבחנה רפואית ? איך טיפלת בזה עד כה ? מהו מצבך הבריאותי ? זו רק ההתחלה. קשה לענות לך על שאלה כל כך כללית בלי שום פרטים מרמזים. אשמח לשמוע תשובה ולענות בהתאם. יום טוב.

26/02/2003 | 06:18 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום אביעד קבל עצת רוויטל ופרט יותר. כמדומני עניתי לך כבר בקישור הבא. http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=10&i=73228&t=73206 בהצלחה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה