עלויות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/02/2003 | 10:20 | מאת: מלי

שלום בעקבות הפורום אני שוקלת לפנות למטפל בנושאים מסיומים מה העלויות של הטיפול/המפגשים ?? לפחות סדרי גודל אני לא אשאל על מטפלים מומלצים... תודה מלי

23/02/2003 | 10:32 | מאת: לילך נהרי

מלי שלום זה מאוד משתנה! כמו בכול דבר, זה תלוי אם המטפל ותיק ומנוסה, בעל שם, או לא. דרך קופ"ח זה הכי זול, אבל שם זמן הטיפול יותר מוגבל, כך שמקבלים פחות. מטפלים פרטיים לוקחים בין 200 ל-500 ש"ח לטיפול. טיפול נטורופתי בד"כ דורש פגישה פעם בחודש, במקרים חריגים פעם בשבועיים, ולפעמים טיפול אחד מספיק - תלוי בסיבה כמובן. בדרך כלל טיפול שני יותר זול מטיפול ראשון. בהצלחה!

23/02/2003 | 10:37 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! אם את חברה באחת הקופות החולים ויש לך ביטוח נוסף (כללית מושלם, מכבי מגן וכד') את יכולה לפנות לקופה ושם יש לך מחיר מוזל יחסית ועד כ- 16 טיפולים בשנה. לא אציין את היתרונות והרבה החיסרונות בענין זה ושיקולך. קיימת האופציה לטיפול פרטי וכאן זה סיפור אחר: איזה סוג טיפול? נטורופת או הומאופטיה, כמות הטיפולים ביחס לסוג הטיפול והמטפל, האם הוא מטפל במגוון שיטות או רק במשהו אחד ויש צורך בגישות נוספות אצל מטפל אחר, מיקום? נראה לי כי במרכז המחיר קצת גבוה ביחס לאיזורים אחרים, שם המטפל!!! ויש עוד הרבה פרמטרים. מחיר יכולים להיות בין 100 ש"ח לטיפול שני ועד ל- 600 ש"ח בטיפול הראשון!!! - בפרטי. אל תסיכי מסקנות חד משמעיות בענין זה וכפי שהזכרתי יש הרבה מדדים! רק בריאות!

23/02/2003 | 12:37 | מאת: מלי

תודה כמו כן - אם מעונינים לבוא דרך קופח (לא ציינתם את כל החסרנות-אני מאמינה אדם שזקוק לטיפול לא ימתין) אני ציינתי שאני בעיקר מסוקרנת מעולם/דרך חיים זו שאני נחשפת אליה בפעם הראשונה דרך פורום זה קובעים תור ישירות או שצריך לעבור דרך רופא? מה מבקשים? שוב תודה מלי

23/02/2003 | 15:48 | מאת: שירלי

10 שקל אתה לא שווה. את התרגיל שעשית לי אני עוד חושבת לפרסם השטוטניקיות והדלות שלך הולכים איתך מפורום לפורום. שירלי

מנהלי פורום נטורופתיה