תשוקה מינית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/02/2003 | 10:40 | מאת: רועי

התשוקה המינית - דחף שלי נמוך מאוד, אילו תוספים ניתן לקחת כדי לשנות מצב זה ? מה ההשפעה של טיגרה ?

22/02/2003 | 19:15 | מאת: מאי (תזונאית ונטורופתית)

להיעדר תשוקה מינית מספר גורמים, הן פזיולוגים והן נפשיים. עצתי היא, אם הבעיה כרונית לעשות ראשית כל בירור אצל אורולוג (כולל בדיקה הורמונלית ובראש ובראשונה - בדיקת טסטוסטרון - ההורמון הגברי האחראי על התשוקה המינית אצל גברים וכן, גם אצל נשים.) ולשלול גורמים פזיולוגים. (תתכן גם בעיה בכלי הדם/זרימת הדם, בעיקר אם אתה מעשן או חלילה סובל מסוכרת או רמות גבוהות של שומנים בדם) שנית, ברר עם עצמיך אם קיימת איזושהי בעיה בקשר הזוגי המפריעה לתפקוד המיני. באשר לטיפולים נטורופתים: אני ממליצה על טיפול משולב הכולל: פרחי באך העובדים על הפאן הרגשי, וטיפול בצמחי מרפא וויטמינים. באשר לטיגרה: אלו כמוסות אשר להן השפעה הורמונלית - מטרתן להגביר את ההפרשה והייצור של ההורמונים האנדרוגנים (הורמוני המין הגבריים) על מנת לעורר את התשוקה המינית. יש אפשרות לשלב את הטיגרה עם ויטמין E או קומפלקס של נוגדי חמצון על מנת לשפר את התפקוד של כלי הדם ובעיקר - לשפר את זרימת הדם וקליטת החמצן בתאים. בהצלחה! מאי.

מנהלי פורום נטורופתיה