CURING WITH CAYENNE זיכרון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/02/2003 | 10:26 | מאת: מייק

היכן ניתן למצוא בארץ תמציות של טיפול בזיכרון ע"י - פלפל CAYENNE אם לא ניתן, היכן אני יכול למצוא מרשם להכנת התמצית לבד תודה

22/02/2003 | 14:22 | מאת: Gubi

מייק הי, באחד האתרים שקופצים כשעושים את החיפוש בגוגול ל - CURING WITH CAYENNE דר' SCHULZE כותב את הפורמולה שלו שכוללת חוץ מ - CAYENNE גם GINKGO ו- רוזמרין. חפש את הפורמולה ואת ההוראות לגבי כמויות נטילת התמצית. הוא גם כותב כיצד ניתן להכין את התמצית עצמאית. אם אין לך נסיון בכך, נראה לי כי עדיף שיכינו זאת עבורך. לא יודע אם בבתי מרקחת המתמחים בצמחי מרפא והומאופתיה או בבתי טבע יש פורמולות דומות מוכנות. יתכן שהם יוכלו להכין עבורך תמצית לפי ספציפיקציות ופורמולה שתתן להם. בנוסף, בתחתיתו של המאמר של SHULZE עם SAM BISER יש כתובת ופרטים של מקום בפלורידה שמכין את הפורמולות שלו ומוכר אותן. אפשר אולי ליצור איתם קשר אולי ולהזמין דרך האינטרנט. באתר הראשון שקופץ לך יש בתחתית הכתבה מקום באירלנד שעושה אותו דבר. האם יצא לך לקרוא את המאמר? בהצלחה!

23/02/2003 | 10:41 | מאת: רויטל ברמן

שלום מייק, ישנם בארץ כמה בתי עסק המוכרים צמחי מרפא, אני ממליצה לך לקחת צמחים לפי המלצת מטפל נטורופת/הרבליסט אשר שמע את בעייתך ויכול להתאים לך פורמולה ולהדריך אותך מהיכן לקבל אותה. יש לזכור כי צמחי מרפא זה לא משחק, צמח כמו הפלפל ממריץ זרימת דם ומחמם ולכן לא יתאים לאדם עם לחץ דם גבוה למשל. הג'ינקו לא מומלץ למי שנוטל מדללי דם וכו' וכו'. צריך לדעת איך עובדים עם הצמחים ובאילו מינונים ע"מ לא לגרום נזק. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה