מצוקה.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/02/2003 | 21:18 | מאת: אורית

19/02/2003 | 21:25 | מאת: אורית

לנטורופטיות היקרות שלום, לפני כשנה בבדיקות שערכתי התברר שיש לי טריגליצרידים ברמה מאד גבוהה (275), ואני רק בת 30 . ניסיתי לעשות שינויים בתזונה, אבל הדבר קשה מאד. חשוב לציין שאני לא סובלת מעודף משקל, ועוסקת בפעילות ספורטיבית, אך לא אירובית. נטלתי אומגה 3 , אך ללא הועיל. לפני כארבעה חודשים החלה אצלי נשירת שיער דרמטית . רופא העור אצלו אני מטופלת נתן לי טיפול מקיף בוויטמינים במשך שלושה חודשים- ולשווא. הנשירה ממשיכה. כיוון שבעבר סבלתי ממחסור בB12 , אני נוטלת באופן קבוע כדורי מציצה שמשפרים את המצב. אולם התעקשתי לבדוק את מצב הB6 והסתבר שיש לי 20 (הטווח נע בין 20 ל180 ). אני נוטלת מזה שבוע קומפלקס B , ושאלותיי הן: 1 . האם זה מספיק, או שיש צורך ליטול B6 לחוד? 2. האם ייתכן שהחוסר גרם לנשירה? 3. האם יש קשר לרמת הטריגליצרידים? המון תודה וסליחה על המגילה, אורית.

20/02/2003 | 09:38 | מאת: לילך נהרי

אורית המצב שאת מציגה כאן מורכב וקשור לכמה מערכות בגוף. לא הייתי מעוניינת לייעץ לך נקודתית, אלא לאחר תשאול מקיף, ולכן הייתי ממליצה לך לגשת לטיפול נטורופתי, שם יגיעו לשורש בעייתך. ממה שאת מספרת, יש סיכוי טוב שנטורופתיה תצליח לעזור לך. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה