עצירויות אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/02/2003 | 19:32 | מאת: אבי

שלום רב נולדו לנו לא מכבר תאומות ושהו בפגייה בשל משקל נמוך 1858 ן 1936 גרם התאומות הן בנות כ-6 שבועות כעת וסובלות מעצירויות קשות יציאתיהן קשות מאוד(גללים) ואנו חסרי אונים האם זה בגלל המטרנה שמכילה ברזל? אם כן מה מומלץ כתחליף? האם ניתן להתחיל טיפות ברזל בשלב שכזה?(נתנו לנו מרשם ל"פריפל 3") או שמומלץ תכשיר אחר? אמרו לנו לכתוש עגבניה ולתת...מה דעתך? תודה מראש אבי

20/02/2003 | 09:28 | מאת: לילך נהרי

אבי שלום בהחלט יכול להיות שהעצירות היא בגלל הפורמולה או הברזל. אני מציעה לא לתת בשום אופן עגבניה או כול דבר אחר, כי מערכת העיכול שלהן עדיין לא מפותחת דייה, וזה עלול לגרום לנזק. מה שיכול מאוד לעזור זה דווקא טיפול הומאופתי. כנס לפורום השכן, פורום הומאופתיה, אני בטוחה שיוכלו מאוד לעזור. בשלב זה הן כול כך קטנות שטיפול תזונתי לא מתאים. יום נעים!

מנהלי פורום נטורופתיה