שאלה דחופה - תוסף מזון בהריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/02/2003 | 15:46 | מאת: מלכה

השאלה היא עבור חברה: אני בהריון שבוע 17 סובלת מהתכווצויות, צירים מוקדמים רופא המתמחה בדיקר סיני המליץ לי להשתמש בתמיסת מינרלים וויטמינים שנקראת maximol של חברת: neways הרופא טוען שאין בעיה לשימוש בהריון, והוא טען שהתמיסה מאד חשובה ורמת הספיגה בגוף גבוהה מאד ותוכל לעזור לי, מה שלא קיים בתרופות רגילות כפי הידוע לו. בררנו אצל המרכז בבלינסון והם אמרו שהם לא עונים לגבי תוספי תזונה, אני מעונינת בתשובה מוסמכת - האם אני יכולה לקחת את זה בהריון ללא חשש, לתשובתך המהירה אודה,

20/02/2003 | 09:29 | מאת: לילך נהרי

מלכה שלום אני לא מכירה מוצר זה, אני ממליצה לך לשאול את הפורום השכן, פורום רפואה סינית, לגבי המוצר, ופרטי להם בדיוק מה המוצר מכיל. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה