פרוסטטיטיס לא -חיידקי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/04/2001 | 14:44 | מאת: א.

שלום, אני בן 28 ואובחן אצלי פרוסטטיטיס לא חיידקי,בוצעו בדיקות שתן ודם ואולרא סאונד וכלמידיה והכל תקין. טופלתי בשני סטים של חמישה שבועות של אנטיביוטיקה .זה הביא לשיפור אבל מאוד פגע גופנית, האם חליטת פטרוזיליה עוזרת לערמונית? האם פרו סייפ יהיה יעיל? תודה רבה

09/04/2001 | 00:11 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! להוסיף לתפריט שלך יוגורט על בסיס ביו- אצידופילוס לסוגיו, חיזוק מע' חיסון, בדיקת קנדידה, בדיקה רגשית שלך כרגע (תחשוב על זה.....), ועדיין אם יש צורך אפשר לעבוד יותר עמוק..... בריאות ואהבה!

11/04/2001 | 18:37 | מאת: א.

יובל שלום, אשמח להוועץ בך בעניין שהעליתי. זבה חשוב לי,אני סובל כבר חודשים רבים וארוכים. אין לי ספק שאצלי זה קשור למצב רגשי שהייתי שרוי בו תקופה לא קצרה. תודה עך הצייחסותך

מנהלי פורום נטורופתיה