דגים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/02/2003 | 09:16 | מאת: הילה

שלום רציתי בבקשה לדעת האם דגי הסלמון גם נכללים מבין הדגים שנאסרה עליהם האכילה? כמו כן האם דגי הסלמון יכולים להשפיע על דילול הדם (או על התרומבוציטים)? תודה

17/02/2003 | 10:47 | מאת: לילך נהרי

הלה שלום על אילו דגים נאסרה האכילה? מבחינה בריאותית או מבחינת זיהום הים הנוכחי? בכול מקרה אין חשש - דג הסלמון בא אלינו ממימיו הצלולים של האוקינוס הצפוני, שם אין מספיק בני אדם לזהם את המים באותה מידה שזה נעשה פה. דג הסלמון, כמו הסול, בקלה, טונה והליבוט, הינו דג ים צפוני העשיר בחומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3 , המאוד חשובות לגוף האדם, ונמצאות במידה לא מספקת בתזונה המערבית. סוג חומצת שומן זו אכן משפיעה על קרישיות הדם ולכן חשובה במניעת מחלות לב ועוד תופעות רבות כגון מגרנה, PMS, דכאון, הפראקטיביות ועוד ועוד. יום נעים!

מנהלי פורום נטורופתיה