פגים ואופן גדילתם לאחר שחרור מביה"ח

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/02/2003 | 21:49 | מאת: אבי

שלום לפני כ חודש ומחצה נולדו לנו תאומות במשקלים 1850 ן 1930 גרם לאחר שהייה של 17 יום בפגייה שוחררו מצבן ב"ה טוב ובעייתן היחידה הייתה משקל נמוך בלבד. משקלן היום גובל ב 3 ק"ג יש לי מספר שאלות ספציפיות אז אתמצת: 1) אוכל לפגים ,מה ההבדל בין מטרנה פגים לבין אינפמיל פגים לבין אינפלאק? 2) עד איזה גיל להמשיך עם תזונת הפגים? (אציין כי העלייה במשקל משביעת רצון) 3) "POLIVIT DROPS ",טיפות פוליויט: על האריזה רשום שלתינוקות עד גיל חצי שנה לתת 3 טיפות,ואילו ההנחיות שקיבלנו מהפגייה הן 15 טיפות לכל אחת ,פעם ביום עד גיל שנה. מה היית ממליצה ולמה? 4) טיפות ברזל "פריפל 3" האם להתחיל לתת גם אם יש עצירויות וקושי במתן צואה? הכוונה לגלילים קשים וכו... האם תמליצי משהו נוסף ו\או שינוי? אציין שהכלכלה שלהן כרגע היא מטרנה פגים בלבד לתשובתך אודה בברכה אבי

16/02/2003 | 22:49 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי אבי! מה שלומך? כמדומני שאלתי לגבי הקנה וכאלה - אז אני מבין שהענין ירד מכל סיבה שהיא...... אינני מתמצה בענין המטרנה, אך ישנו תכשיר הנקרא: 90 HMS מחב' טעוני שהייתי ממליץ עליו מאוד! הוא ניתן בפגיה של תה"ש ומסייע בפיתוח וגדילה של הפגים. חיזוק מע' חיסון ולבעיות עם חלבונים. - מצב קישור: http://www.tivoni.com/catalog.php?page=12&rez= לגבי ברזל הייתי הולך על טבעי בנוזל של חב' הדס. שאינו גורם לעצירות. רק בריאות! ובהצלחה!

17/02/2003 | 11:30 | מאת: רויטל ברמן

שלום אבי, הסמכות הטובה יותר לענות לך על שאלות אלה הן האחיות של הפגייה אשר עוסקות בנושא ביום-יום. אני יכולה עדיין להמליץ החום - אם לא מאוחר מידי - לעבור לחלב אם. חלב האם הוא המזון המושלם ביותר והמתאים ביותר לתינוק האנושי !!!! אם ההנקה מתבצעת הצורה נכונה והאישה מקפידה על שתייה מרובה ואכילה נכונה - התפתחות התינוק עם חלב האם היא הטובה והחסונה ביותר. מבין התחליפים אני רק ממליצה ללכת על אחד צמחי - רצוי לא על בסיס סויה, על מנת למנוע התפתחות של אלרגיות מזון לחלב-פרה או סויה (אשר מערכת החיסון של פעוט לא בשלה עדיין לעכל את חלק מהחלבונים שלהם). לגבי ברזל - גם אני ממליצה לנסות ברזל אחר. לברזל-העדין (GENTLE IRON) של סולגאר יש פחות תופעות לוואי במערכת העיכול - אם יש גירסה לתינורות בצורת נוזל זה עדיף. שיהיה המון בהצלחה.

17/02/2003 | 11:43 | מאת: מישהו

נו באמת....... יש רק סולגאר בעולם? הנוסחה של סולגאר , עם כל הכבוד, היא הכי נחותה שיש היום, כל הפורמולות האחרות מכילות עם הברזל גם B12 וכמובן גם ח' פולית, ואני מקווה כי אין צורך להסביר את היתרון בכך! אגב, מדברים פה על פגים! אז לתת להם קפסולה? להמיס במים? עם קצת עבודת שטח היית יודעת על מוצרים אחרים, חוץ מסולגאר, וכמובן נוזלי: הדס, פלורידקס לסוגיו ואחרים.....

מנהלי פורום נטורופתיה